Snart dags för ett nytt kapitel…

Idag skrev jag på kontraktet för en lägenhet. Gångavstånd till jobbet. Ingen gräsklippning, ingen snöskottning, ingen dränering eller betala för sophämtning per kilo. Förvisso inte heller några hallonbuskar, äppelträd eller småfåglar som äter frön utanför köksfönstret.

Men ett badrum som är varmt året om, den större sannolikheten för att “gå ned på stan och bara ta en öl” och ingen snöskottning eller gräsklippning väger tungt, även om jag kommer att sakna talgoxen som ger mig onda ögat varje morgon det saknas frön i fröautomaten. Att jag dessutom kommer att ha närmast av alla till whiskyprovningarna fyra gånger per år ska nog inte räknas som en stor bonus, men det gör inget.

Kanske inte den bästa timingen för en flytt på det hela taget, senast i mitten av Januari, men det får gå ändå. Tjena centrum, nu kommer vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *