Vecka 76 – so long and thanks for the fish…

I alla fall med er läsare som sällskap.

Bloggen kommer att leva kvar i någon form, jag håller på att se över någon metod att exportera den resa jag gjort till någonting mer statiskt och behålla för framtida bruk och läsning, men om jag ska blogga, så ska jag nog blogga om någonting annat, eller mer generellt. Den publika personliga resan tar slut i och med denna post känns det som. Det har pyrt i mig ett tag nu och jag ser ingen poäng i fortsatt blottläggning av mig.

Tack för sällskapet och stödet. Det har varit en trevlig tid.

Dagens invägning gav också den lägsta måndagsnoteringen någonsin. Jag var nästan ett kilo lättare i lördags, men det gick över av något skäl under gårdagen. Så här får den sista grafen se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *