100% effektivt malaria vaccin.

Förutom att jag håller på att leka mer med IFTTT, så leker jag även med möjligheten att låta min RSS-läsare (sedan Google Reader lades ned) spara undan poster jag vill läsa senare till Pocket. Och om jag tycker att posterna är intressanta nog, så stjärnmärker jag dem i Pocket och låter just IFTTT skapa ett utkast på den här bloggen. Då behöver jag bara skriva in mina tankar och kan låta vad bilder jag vill eller den engelska texten kvarstå. Tja, förutom att jag inte får använda bilderna hur som helst – och det är högst dubiöst att jag får plocka texten rakt av.

Dessutom, när jag väl publicerar posten, ska notiser automatiskt postas till Twitter och Facebook. Jag har använt en annan plugin för det tidigare, men vi ska se om IFTTT kan kirra biffen lite snyggt och smidigt.

Hur som helst, forskare verkar nu ha lyckats skapa ett 100% effektivt vaccin mot Malaria. Dels tror jag inte att det är 100%, men det är mest för att jag är lite av en skeptiker. Däremot säger cynikern i mig att 100% av de som skulle behöva ett 100% effektivt skydd mot malaria, knappast kommer att få tillgång till det. Men det här är (förutom vatten och träd) en välgörenhet jag skulle ställa upp på att donera pengar till.

via Pocket http://gizmodo.com/scientists-have-created-a-malaria-vaccine-thats-100-e-1069393748

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *