Nya leksaker och nytt försök att sluta med nikotin.

Med start idag gör jag ett nytt försök att sluta med nikotin. Jag och frugan har nu diskuterat genom alla situationer som hänt vid mina tidigare försök och formulerat strategier för hur det ska hanteras. Det känns bra, men inte bra. Lite tryggt samtidigt som jag vet hur djävligt det kommer att bli den här gången också. Det här innebär antagligen att jag kommer att se en viktökning de närmaste veckorna. Jag ska försöka hitta grejer som är vettiga att stoppa i mig, men jag kommer att ha en mer relaxad attityd till exakt vad jag stoppar i mig. Ändamålen får helga medlen.

I morgon blir det en återpremiär med min krampyjamas. Hoppas jag. Det verkar som om att SM i Judo kan komma att arrangeras i Sundsvall 2015. Det låter ju som en kul grej. Att delta på alltså. Ungefär två år att komma i form. Att tävla på hemmaplan låter ju skitkul. Att få göra det i en lämplig viktklass, skitroligare. ÄVEN om det inte bara kan innebär, utan också säkert kommer att innebära att jag kommer att träna i två år för en tävling där jag kanske bara kommer att få delta i 20 sekunder totalt. Om det skulle bli så har jag hursomhelst kommit i hyfsad form och efterfesten skulle då kunna börja ganska tidigt. Det är hur som helst ett väldigt konkret mål och det låter bra mycket roligare än att träna för och genomföra en Svensk Klassiker. Sorry alla långdistansare.

Jag har också köpt nya leksaker. Blodtrycksmätare och en ny våg. De kommer att ge mig möjligheten till lite nya grafer framgent, så när det har samlats in lite fler värden så blir det mer grafik här på bloggen.

Min fru har gått ned åtminstone 8 kg i vikt, antagligen mer, det senaste året. Det har varit lite av bara farten då hon har hängt på mina matvanor men inte varit lika strikt. Bra för henne! Hon har också, efter att ha haft ett blodtryck som varit lite sisådär nu prickat in bra blodtryck. Riktigt bra. Typ så bra som det ska vara.

Själv har jag tappat blygsamma 3 hekto sedan förra veckan. Det är jag nöjd med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *