… och ett särskilt välkommen till alla mina utländska besökare.

Tro det eller ej, men min blog är omåttligt populär i länder som Urkraina, Ryssland, China. De tillhör faktiskt de nationer som besöker min blog allra mest. Av någon anledning verkar ingen av dessa besökare göra något längre besök. De flesta verkar faktiskt inte läsa någon post alls. De försöker bara logga in, antingen som vanliga användare eller på administratörskontot. Det kan man ju tycka är lite konstigt.

Av registrerade användare – ja man kan skapa en användare här på min blog. Jag vet inte varför det skulle vara någon fördel, men man kan! Det verkar vara väldigt populärt i Polen. Åtminstone ett par användare i veckan från Polen registrerar sig. Eftersom jag inte kan polska och inte heller är så intresserad av att härbärgera dessa, potentiella bärplockare, så tar jag bort dem i ungefär samma takt.

Men ni utländska besökare, vet att ni är välkomna. Ni får gärna kommentera posterna om ni vill. Ni måste bara passera spam-filtret, vilket omkring 20 kommentarer per dag misslyckas med. Men ge inte upp! Gör fler försök!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *