På västfronten intet nytt.

Tja, inte här i Sönnsvall heller om sanningen ska fram. Ingen större rörelse i någon riktning.

Lite för lite motion. Alldeles för lite fusk för att försvara avstannandet i viktnedgång. Halva vägen är nådd osv blah blah blah.

Det finns en hel del tankar och ännu fler funderingar. Men tiden räcker inte riktigt till för att förmedla dem. Om ni håller ut så lovar jag att jag håller ut. Jag vill ju bara vara snygg när jag är naken – samt förstås inte behöva medicin och slippa psoriasisklåda.

När det gäller psoriasisen är framstegen enorma. Fläck efter fläck försvinner och bleknar bort som gammalt tidningspapper. Det finns lite kvar i hårbotten, en bleknande ö på magen. En halvstor fläck på ryggen (men den ser jag inte, så det spelar inte så stor roll) samt några spontana och harmlösa fläckar på låret. Men det är en fantastiskt stor skillnad. Även om det har tagit ett år hittills.

Jag fick också för någon vecka sedan tillbaka resultat på mina blodvärden. De var finemang. Jag minns inte om jag skrev om det då – det kanske blev dubbel information och lite tjat. Men det är ändå värt att påminna mig själv om.

Until next time – då det ska skrivas en årskrönika. Då var det ett år sedan viktnedgången började, även om hälsokrisen uppdagades 6-7 veckor senare…

2 thoughts on “På västfronten intet nytt.

  1. Låt inte den platta kurvan knäcka dig. Spotta i nävarna och vik upp skjortan…det är bara att gräva vidare! Folk har lyckas tidigare och du är för smart för att ge upp, så du kan inte förlora… 😉
    Ang psoriasis sägs det att bäverfett gör underverk att smeta på.
    Lycka till !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *