Vår, kära vår, jag väntar på dig!

Det är förbannat skitträligt att kuska omkring på dåligt plogade vägar. Det är bra fotledsträning, förstås, men det är träligt. Jag övervägar att helt släppa idén att försöka promenera omkring innan det börjar likna barmark, alternativt att det slutar snöa varenda eviga dag. Jag får helt enkelt hitta någonting annat för hjärtträningen.

Jag överväger dock att, även om jag inte kommit ned under 100kg, börja återbesöka judohallen. Min nacke, mina axlar och min bröstkorg protesterar i alltför hög grad över mina minst sagt taskiga arbetsställningar, på arbete likväl som hemma. Jag känner faktiskt inte till någon träning som kommer att råda bot på det snabbare än pyjamasbrottning.

Tre hekto ned denna vecka och så här ser grafen ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *