Jag tror att sköldpaddan är avundsjuk på haren.

Det går ju så långsamt. Och med för-förra veckans indikation på att mitt blodtryck inte är helt under kontroll längre känns det ännu värre. Å andra sidan, det blev ju en återspark i häcken om att röra på kvarvarande fläsk.

Det har egentligen inte hänt så mycket under veckan och jag har ingen större ambition att skriva en uppsats här. Jag tänkte istället återuppta den idé jag hade om att börja skriva om de olika aspekter jag kan komma på när det gäller det metabola syndromet. Det finns hundratals webplatser som beskriver samma sak och ger olika typer av råd. Jag har alltid varit ganska missnöjd med dessa – då de sällan beskriver varför saker funkar som de gör eller hur problem samverkar med varandra osv. Jag har sökt de summariska, men ändå ganska detaljerade beskrivningarna. Jag tycker att dessa saknas. Därför vill jag göra ett försök.

Hur som helst, några futtiga hekton i rätt riktning. Rätt riktning är alltid bra, men i det här tempot hinner en asteroid slå ned på jorden innan jag nått min målvikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *