Ok, första veckan av andra halvlek avhandlad.

Det blev en ganska stressfylld vecka med bilturer hit och dit för att åstadkomma ditt och datt. På onsdagen fick jag träffa min läkare och hade då återigen läskigt högt blodtryck och puls. Helt klart stressrelaterat snarare än bara tecken på ohälsa. Så ny medicin till mig.

Sedan dess har jag känt mig lugn. Fantastiskt bra medicin. Även i situationer där jag borde känt pulsen banka i öronen har det knappt hänt någonting alls rent fysiskt. Det är nästan lite småmysigt.

Däremot har jag insett, efter att ha läst följande, att jag nog direkt vid upplevelse av stress ska göra någonting åt det, för kroppens skull. Så ser du mig göra armhävningar, upphopp eller kullerbyttor oavsett plats eller tid på dygnet, så är det ett tecken på att jag känner mig stressad och har valt att försöka ge kroppen utlopp för det.

Jag inför också i och med denna vecka ett 99% alkoholförbud. Lite jobbigt, så klart, då det är whiskyklubbens årsprovning på lördag. Men det finns alltid små flaskor som man kan hälla över dryckerna i och avnjuta vid ett senare tillfälle då det inte blir samma påverkan på medicinerna. Jag tänker däremot tillåta mig ett läppjande, därav 99% istället för 100%. 🙂

Förra veckans invägning efter årets whiskykryssning var så pinsam att det inte kunde postas. Nu ser det lite prydligare ut i och med dagens invägning. Bollen är i rullning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *