Mitt-i-veckan-uppdatering.

Andra halvlek har börjat på riktigt och det har givit effekt. Jag hoppade över måndagens graf helt utifrån den enorma pinsamhetsfaktorn. Det kommer att se lite roligare ut på måndag om det här håller i sig.

Jag hade också förmånen att få testa blodtryck och träffa min läkare på hälsocentralen idag. Jag hade däremot en puls över 110 och ett blodtryck som var nästan lika högt som vid begynnelsen av min resa. Att jag var stressad, frustrerad och en hel del nervös inför mötet med min läkare skulle jag inte bry mig så mycket om. Sådana där värden ska man inte ha var uskan och läkaren överens om. Välkommen min tredje medicin, Metoprolol. Namnet slutar på LOL i alla fall, även om jag inte kände att jag hade så mycket att skratta åt.

Vid det här laget hade jag tänkt att jag skulle kunna få fasa ut någon av mina mediciner. Istället lägger jag till ytterligare en. Men jaja, om jag nu är under så pass hög stress och dålig form så ska jag inte tjura – det skadar ju bara hälsan.

Jag tror jag ska investera i en bättre blodtrycksmätare framgent. Och en mössa. För nu måste jag börja med hjärtfrämjande motion igen. Är det andra halvlek så är det!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *