… fast tanken var ju inte att jag skulle sluta skriva…

Det händer bara så mycket annat. Så många saker som tarvar min uppmärksamhet. Det blir liksom inte tid över för att skriva. Dessutom har jag ju tappat farten i min resa och då blir det färre framgångar att skriva om. Jag har dessutom aldrig riktigt kommit i läget där mat bara innebär energi. Jag är lite trött på dieten och skulle vilja ha mer variation – samtidigt hittar jag bara fler och fler produkter som jag inte vill äta. T ex hårdost har jag dragit ned på en hel del på grund av den höga mängd kalcium jag får i mig.

Det är också besvärligt att få i sig fett i tillräcklig mängd. Jag har inte riktigt hittat något bra facit för det. Jag håller dock vikten ganska väl och oavsett extravaganser så har det inte stuckit iväg på något vis.

Jag prioriterar ju också ganska knasigt. Jag borde verkligen göra motion till någonting högprioriterat igen. Nu är skidspåren fixade på Södra Berget, och min ambition är att göra ett antal visiter där i vinter. Det är bara så förbenat kallt. Och ja, jag har dåliga kläder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *