Långt hemifrån, fast inte i meter räknat.

Den här natten spenderar jag på Torpshammars herrgård för en tvådagars kurs. Men jag hade hellre varit hemma. Inte för att jag har någonting mot att sova i annan säng än min egen eller för att rum eller miljö är dålig – men jag skulle hellre spendera kvällen med min fru. Det är inget fel på sällskapet här eller möjligheten att ha roligt och trevligt, men jag vet att det finns någonting som är ännu bättre.

Det är gånger som denna som jag på allvar inser att hon är min bästa vän och att jag resten av tiden antagligen inte tänker på det, förstår det eller agerar på det. Jag tänker inte lämna några löften som jag riskerar att inte kunna hålla, men nog måste jag se över hur jag ser på saker och ting samt värdesätta tiden och nuet ännu mer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *