Nu är allt i sin ordning igen.

Inga kalla händer längre. Jag fryser inte hela dagarna. Inga tröttanfall eller bristande energi att kasta mig över aktiviteter. Efter helgens fettchock har nu hunger- och mättnadskänslor infunnit sig igen. Jag kollade också hur ketonkoncentrationen såg ut och här bottnade jag ur skalan. Precis som jag önskade.

Full fettdrift föröver! Nytt viktbottenrekord väntas på måndag och det jag hotat med så länge börjar nu bli aktuellt på riktigt. Håltång behövs snart för bältet! Kläder jag valt att inte använda på ett tag behöver inte ballongtöjas för att de ska sitta ok. Fina grejer. Och god mat återigen.

Kvällens middag, lite stekt falukorv, ett paket bacon, en hög cole slaw, några stekta champinjoner, 3/4 förpackning tunt skivad stekt halloumi och lite tärnad gurka. Det behövs nog ingen mer mat idag misstänker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *