Före- och efterbilder

Jag tror att jag har skrivit om det tidigare, men jag minns inte och jag orkar ärligt talat inte kolla genom mina tidigare 108 poster efter träffar.

När jag började det här projektet trodde jag, innerst inne, inte att jag skulle lyckas. Det fanns liksom ingenting riktigt som pekade på det baserat på mina tidigare erfarenheter. Visst, det fanns en helt annan motivationskälla vid det här försöket, men jag hade ändå inga rejäla egna erfarenheter att luta mig på. Därför tog jag, den här gången inga före-bilder. Och eftersom jag inte är klar, finns det så klart inte heller några efter-bilder ännu.

Jag har dessutom slängt mina gamla byxor, så jag har inte någon möjlighet att göra ett käckt foto där jag står i mitt ena byxben. Ärligt talat, jag tror faktiskt inte att jag varit SÅ stor och kan bli SÅ liten att jag skulle kunna göra det – men ändå – dessa spår är borta.

Däremot fjolårets vinterjacka (som inte är mer än en tunn fleecejacka) skulle jag nog behöva köpa tältpinnar till om jag nu skulle använda den igen. Till och med en del av mina tröjor börjar nu kännas riktigt säckiga och de som jag nu använder allt mer är de tröjor som jag tidigare inte alls kände mig komfortabel med. Så visst har det hänt saker.

Men, nästan av en slump upptäckte jag att det fanns före- och undertidenbilder. Jag har stoppat in datum och midja/vikt för de tre bilderna. De är inte superbra för jämförelse och jag känner mig kanske lite hemmablind när jag tittar på dem. Visst ser jag skillnad – men jag tycker eller tänker att det borde synas mer. Nåja, min arbetskamrat Jonas står för dessa bilder och jag publicerar dem härmed med hans tillåtelse. Jag lovade ingenting, men visst känns det artigt att även länka till den föreslagna sidan.

Och så bilderna i kronologisk ordning:

One thought on “Före- och efterbilder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *