Ännu en vecka har gått.

Och ännu en vikt har registrerats. En sak är säker, mitt tuffa mål blev inte uppnått. Inte ens i närheten. Och som sur grädde på klistrigt mos, den här veckan gick det till och med åt fel håll. Någonting att klura på, på riktigt.

Det är ju 5 månader sedan jag satte igång. Jag har tappat, med dagens notering 19,8kg. Fyra kilo i månaden. Det är rätt mycket satt i sitt perspektiv. Jag tycker det går långsamt, men det är möjligen kroppen som inte vill ha mer bråttom. Jag vet inte riktigt. Det känns fortfarande inte som någon uppoffring att stå över kolhydratrik mat, och jag har inte lyckats äta mig less på det lätt begränsade urvalet av föda jag tillåter mig. Så, det är ju bara att köra på.

Igår handlades det in lite nya byxor. Jag gissade fel rätt rejält när jag plockade ihop byxor för att gå till provhytten. Det kan tyda på att min självbild inte är helt ifatt ännu. Men det blev mindre byxor än vad jag först trodde. Och det gör inget, även om priset blev detsamma.

Viktkurvan då:

Jag har aldrig ökat i vikt två veckor i rad. Så jag ser redan nu fram mot nästa veckas vägning.

Blodtrycket, förresten, uppmättes nyss till 135/87. Och det var inte riktigt vilotryck tycker jag nog. Fina grejer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *