Invägningsdags igen.

En riktigt underlig vecka har det varit. Jag bestämde mig under förra helgen att vara lite fakir. Se till att jag fick i mig tillräckligt med protein och lite till, hålla kolhydraterna och fettet kort. Energiunderskott men inte med mycket och tillräckligt av vitaminer och mineraler för att inte grundlägga någon brist.

Även fast jag lovade mig själv att inte ställa mig på vågen under veckan kunde jag inte låta bli. Och jag har stått still hela veckan, tja, fram till i morse. Mitt mål fram till den 18/8 känns oerhört avlägset, så klart, men varje hekto förlorat är ett vunnet hekto i hälsa(?).

Så 109,1 kg på den nya vågen ger följande kurva:

Igår tog jag också blodtrycket för skojs skull. 144/82. 59 i puls. Och det här var efter 10 minuters stillasittande (men inte inaktivitet) framför datorn. Det är förstås väldigt trevligt. Bra medicin, duktig medicin. En medicin jag har lite funderingar omkring som jag tänkte försöka dela med mig av under den här veckan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *