Slut på hål i bältet.

Idag upptäckte jag att för att få brallorna att hålla sig uppe behövde jag utnyttja det sista hålet i bältet. Det borde innebära att någonstans i mina gömmor kan det nog finnas byxor som jag återigen skulle kunna baxa på mig. Det är tur att frugan har en uppsjö av verktyg för att ta nya hål i ett bälte.

Det här kan faktiskt vara det första bältet jag vuxit ur åt rätt håll. Samt förstås att jag inte lyckats använda ett enskilt hål så pass länge att bältet helt enkelt gått av.

Skavsåren på hälarna har nu börjat läka ihop så pass att de inte ömmar. Jag ska prova lite husmorstips den här gången för att gå in dem istället för att ge mig ut i ett elljusspår för att jogga. Jaja, ibland tänker jag inte riktigt klart. Det här var väl ett av de tillfällena…

För övrigt smakar råa ägg bra mycket mindre än vad jag inbillade mig. Men det kanske beror på vad man mixar dem med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *