Veckouppdatering!

Jag skriver mer om reflektioner och planerna för de närmaste tre veckorna – för nu ska det fakiras i strax under tre veckor. Men visst ser det fortsatt bra ut. Alla hekto i rätt riktning är bra hekton som jag inte längre behöver bry mig om. Även om vikten kanske inte gjort några stormsteg – så är måtten ett större glädjeämne – och tydligt sådant också. Nya kläder behövs snart!

Jag har behållt den gamla viktkurvan för den gamla vågen. Så länge den inte åker på tippen kommer jag att jämföra med den vid ojämna mellanrum. Den röda kurvan visar nu den nya vågen. Då skillnaden vid inköpet var 1,5kg så räknar jag tills vidare av 1,5kg från den nya vågens vikt. Här är måtten!

Midjan närmar sig de andra måtten med stormsteg. Att komma under kvoten (midja/höft) 1 är förstås ett första verkligt mål. Det är förstås inget slutmål, men ett delmål så gott som något!

Jag har också tagit måtten SAT och VAT med start idag. Ingen större idé att visa två punkter på en graf så den hoppar jag över nu – och beskrivningen kommer också senare. Ibland tillåts även jag en liten cliffhanger!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *