Medicinhöjning igen.

Den senaste, kärlvidgaren, fick dubblad dos. Den ser ju ut att ha givit effekt. Kanske har den det. Det gör mig ingenting. Jag har ju hittills inte haft någon biverkning av den, annat än just vid insättningen. Kanske lite svullen omkring vaderna, men inte så att det stört.

Jag har också hittat den enskilda och minsta gemensamma nämnaren till min viktplatå. När jag tittar på matdagbok och korsrefererar med viktkurvan är det klart och tydligt att jag är långt mycket mer kolhydratkänslig än vad jag inbillade mig. Den kosthållning jag använder just nu stipulerar max 40g kolhydrater per dag. Håller jag mig på 20g kolhydrater per dag genom mina ultratunna flatbröd från Kavli (2,6g kolhydrat per skiva) så stannar vikten av helt. Står jag över dem och äter identiskt så smälter fettet bort.

Skitsynd. De är goda och bär smörgåsupplägg med bravur. Men det är bara att plocka bort. Därför sätter jag nu upp ett i det närmaste orealistiskt mål för att försöka piska mig till bättre fokus. Jag ska väga under 100kg den 18/8 då jag fyller år. Det är omkring 10 kilos viktförlust på 21 dagar. Når jag inte målet tänker jag inte gräva ned mig eller se kampen som förlorad. Når jag fram kommer jag säkert att vara hungrig. I den stora bilden så är varje förlorat kilo en vinst.

Det är inte ett orimligt mål med den viktförlusten även fast tiden är knapp. Jag förbehåller mig också rätten att avbryta miniprojektet om jag skulle få den minsta lilla indikation på att kroppen tar stryk. Men målet är satt och nu kör jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *