Feng shui, smältande fett och blödning i foten

Mest för att det irriterar folk som bryr sig så kallar jag det Feng shui. I det här fallet så fick jag äntligen min ända ur vagnen och halva garagets innehåll till en återvinningsstation. Jag fick dessutom chansen att köra en automatväxlad bil för första gången i livet. Det saknades en pedal. Jag klarade mig däremot från att sätta ansiktet i ratten när jag skulle stanna vid det första rödljuset. Puh.

Jag smälte också fett igår. Närmare ett kilo sidfläsk (inte mitt) från gris (nej, fortfarande inte mitt) fick gå i emaljgrytan i fyra timmar med lite krossad tomat, spiskummin och koriander. Pulled pork fick bli kvällsfika. Bra skit det. Gott på något annorlunda vis. Lite tradigt att äta med gaffel ur en skål – men food is fuel, just nu ingenting annat.

Vid promenadförsök under kvällen protesterade min vänstra fot direkt. Någon form av blödning i foten. Det var bara att halta sig hem efter några korta minuter på vift. Vi får se hur det känns i morgon. Eventuellt får jag pallra mig iväg till en simhall eller ned på jobbets gym för att motionera på något annat vis.

Jag måste också erkänna att efter knappt tre och en halv vecka utan snus kunde jag inte hålla mot mitt missbruk. Beroendet tog överhanden och jag bad som en snus. Fick en. Blev yr, spottade ut den och grämde mig själv lite grann. Därefter blev det en promenad till näraliggande ICA och en ny dosa låtsassnus. Ingen är fullkomlig eller perfekt (själv är jag känslig för drag). Men, det var ingen förlust eller så – det är bara att hoppa upp på hästen igen.

Slutligen, inte för att jag vill gå händelserna i förväg, men jag gled under 111 kg under eftermiddagen. Det verkar som om det kanske inte bara är sidfläskets fett som började smälta igår. Precis enligt planerna. Det tackar vi särskilt för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *