En nästan helt vanlig torsdag

Det är lätt att få i sig “mycket” energi. Men det där ska ändå vara i underkant av vad jag  borde behöva per dag.

Det blev ett par timmars röjande i trädgården, en halvtimmes promenad i ganska lugnt tempo samt inledande styrkeövningar i vardagsrummet. Jag tror att jag håller på graferna till veckouppdateringarna. Då kommer det i alla fall 12 nya mätpunkter per vecka – som borde – förhoppningsvis även där visa någon form av utveckling.

Inga speciella biverkningar av medicinen, kanske lite huvudvärk, men det skulle nästan lika gärna kunna vara av vätskebrist. Jag känner mig definitivt inte svullen någonstans alls. Men medicinen verkar ju ha någon form av effekt i alla fall. Men men, det upplevde jag även med Enalaprilen. Och det var väl kanske inte helt sant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *