Nytt blodtryck. Fortfarande på tok för högt.

Nu fick jag låna ett vilrum för att se om det gick att sänka trycket lite då. Efter en 10 minuter eller så knackar det på dörren och in kommer den där söta sköterskan som tog mitt blod förra veckan. Hon skulle låna EKG-maskinen. Det blev ju bortkastade vilominuter.

Men ja, trycket blev lite längre efter vila, men nästan så högt som det initialt var. Trots livsstilsförändringar. Trots medicin. Så det är väl bara att streta vidare då. Mer träning, mer viktförlust och mindre djävla gnäll. Det här är nästan samma situation som för dryga två månader sedan. Ingenting har ju egentligen förändrats. Dödsångest och determination. Och dags att sluta visa hänsyn för andra i den grad jag ändå tillåtit mig att göra även fast det kanske inte varit det bästa för mig. Från och med nu – super-ego.

Nu ska jag försöka arrangera ihop en lunch med gamla arbetskamrater och därefter göra armhävningar. Toodles!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *