Felodipin, 5mg, en gång om dagen.

För att komplettera min ACE-hämmare får jag nu också en kärlvidgare. Om jag ser ut som en spärrballong de närmaste veckorna så vet ni nu varför.

Ingen promenad i dag heller, då jag inte vill vara ute på vift om medicinen skulle ha några oväntade och drastiska biverkningar.

När jag skulle hämta ut medicinen på apoteket fick jag väldigt kraftiga overklighetskänslor, yrsel och visst illamående. Det var riktigt läskigt. Det kändes som ett blodtrycksfall eller blodsockerfall. Jag tror inte på endera egentligen, även om det senare kanske inte är helt omöjligt. Det gick hur som helst över efter några obehagliga minuter.

Annars en synnerligen trevlig eftermiddag med en kompis sedan långt tillbaka. Och precis som han konstaterade, även om vi bara träffas någon gång per år så känns det som om det var förra veckan. Även om det är en rogivande och behaglig känsla – är det ändå lite småläskigt att det ändå fortsätter vara så pass förutsägbart. Fast jag tror ändå att jag vill behålla det där som känns rogivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *