Viktuppdatering

Precis som jag räknade med har vikten inte minskats den här veckan heller. Men det var ju planerat med allt provsmakade och glassätande. Och igår blev det faktiskt både hamburgare och pommes frites (variant därav). Men nu denna första trevliga semestervecka så kanske det blir lite mer motion och bättre koll på maten. Jag kanske till och med börjar publicera energiintaget igen. 🙂 Så här ser viktkurvan ut nuförtiden i alla fall.

I morgon ska jag till distriktssköterskan. Jag vet inte varför. Det står inte i kallelsen. Antagligen är det för att ta BP, men jag kommer ju inte att hinna ta medicin innan för att se effekt av den. Men å andra sidan, jag vet inte om det spelar någon roll heller. Man kanske tar saker och ting på allvar på VC, men jag vet inte riktigt om jag känner av det. Vi får väl se i morgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *