Trött, seg och likgiltig.

Dagens promenad kändes mycket sämre än vad resultatet visade. Jag höll, trots min upplevelse, mycket högre tempo än vad jag hade kunnat göra för en månad sedan. Men det var likväl milsvid skillnad i känsla idag jämfört med turerna tidigare i veckan. Här redovisas problemen:

  • 17,5 cl rödvin
  • 30ish cl öl (ale och stout)
  • 100 gram vit choklad.
  • 1 liter popcorn.
  • 4 cl whisky

Rödvin innehåller inga kolhydrater att prata om, men alkohol däremot som pausar fettförbränningen. Vinet och whiskyn bär skuld till avbrott i min normala energitillförsel.

Ölen är inte sockerfri. Inte någon större mängd, men ändå.

Popcorn. Så djävla gott, men ack så korkat för mig att käka. 24 timmar senare och psoriasisen bråkar, kliar och fjällar. Dessutom inte helt kolhydratsnålt.

100 g vit choklad. Jag vet att det kanske låter underligt, men vit choklad är den choklad jag gillar bäst. Och då är det ju inte ens choklad. Helt galet. Fråga inte ens varför jag skulle få för mig att äta chokladen. Det finns ju inget som helst gynnsamt med det.

Så vad blev resultatet av den här lördagsdekadensen?

  • Psoriasisen konstrar.
  • Jag gled ur ketos.
  • Jag band upp drygt ett kilo vatten i kroppen.
  • Det var helt horribelt att försöka motionera.
  • Jag har varit trött hela söndagen.

Nu blir det ägg och smör till kvällsfika. I morgon ska jag försöka hinna med både en längre promenad och lite styrketräning. Glykogenet ska ut. Bort. Och själv ska jag använda munkavle tror jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *