Chicken Tikka Masala och en skön promenad

Häromkvällen hade jag ett antal äggvitor över efter att ha gjort vaniljkräm och chokladglass. Jag testade därför en variant på recept med ägg (jag knäckte ned tre hela ägg till de kanske 6 befintliga äggvitorna), fiberhusk och lite grädde. Det fick svälla lite och bakades sedan av i 15 minuter till någonting som liknande en blek och kanske lite tunn tjockpannkaka.

Det fick duga som substitut för naanbröd till lunchen och middagen. Mättar bra med så mycket ägg och kyckling med sås skadar inte heller. Det blev inget gigantiskt matintag idag direkt, så det fick stanna på följande:

Nu är det en överhängande risk att jag kommer att kvällsfika lite, så räkna på en 3-400 kcal kanske.

Kvällspromenaden, om än det korta varvet kändes brilliant. Det var länge sedan jag med mina taxben kunde hålla 6 km/timme tempo. Jag fick dessutom lite mindre mjölksyra än igår i vaderna och det blev aldrig “för tungt”. Jag kunde hålla tempot och var inte slut när jag kom hem heller. Energi från fett är inte fel när det inte blir mer intensivt än vad det blev. Och det var ingenting annat än skönt heller. Jag testar också att infoga själva träningen på något nytt mirakulöst datatekniskt vis. Syns det så syns det. 🙂
Edit: [Men inte fan visades det snyggt inte… Jag ska nog luska lite mer i det där]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *