Nu gör vi två flugor på smällen!

Gårdagens energiintag. Det är jobbigt att stå mot när jag är sugen på att äta någonting precis hela tiden. Förbannade djävla nikotinabstinens. Men det gick hyfsat under söndagen trots allt.

Men det syns också på veckans viktkurva att jag ätit mer än vanligt. Det var ju en intressant vecka med två studentskivor (jag klarade nog av dessa relativt väl, förutom något ciderbubbel på varje ställe), provlagning av en trerätters inför sommarens träff med whiskyklubben. Då gjorde jag ett planerat avsteg och tillät mig att äta grejerna oförfalskade. Det dygnet gjorde nästan två kilo upp på vågen. Och sedan förstås att jag ätit mer än vanligt pga snusabstinensen.

Det jag kan tycka är underligt är att jag inte tappat åtminstone en del av den vikten genom vätska och uttag av inlagrat glykogen, men jag antar att det kommer så småningom. Jag är hur som helst nöjd med planerade avsteg, med snart en vecka utan snus och utan att ha dräpt någon eller gått upp obehindrat i vikt. På sikt kommer det överhoppade snuset att ge en bättre totalhälsa.

Och förstås, varje snusfri dag är 30kr (snålt räknat) i sparbössan. Vad jag ska lägga undan pengarna till är inte helt bestämt, men risken finns att de får gå till kvarskatten. 😉

Så här flyttade sig viktkurvan uppåt hur som helst.Typ, två veckor tillbaka i tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *