Att sluta med nikotin är inte helt lätt.

Femte dagen utan nikotin nu. Det märks att stubinen är kortare. Jag trodde nog att jag skulle ha kommit lite längre sedan uppehållet i tisdags. Vi får se hur det går på jobbet de närmaste dagarna.

Och sedan påverkar det så klart aptiten, studentskivorna gjorde sitt då jag kanske inte varit riktigt så renlärig som jag borde – samt att jag provlagade mat för sommarens partaj med Kopparpannans Whiskyklubb. Det blev ju ris och socker i drällande mängder. Näe, faktiskt inte, men tillräckligt mycket för att märkas på våg, i mage/tarmsystem och trötthet. Bra med en påminnelse om hur jag inte vill ha det på dagarna.

I går åt jag ost med ett energiinnehåll motsvarande två Big Mac och en liten cheese. Oliver, salami, tomat och makrill för att fylla upp resten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *