Jag glömde visst bort att äta.

Som sagt, min kropp lurar mig med jämna mellanrum. Mitt första mål mat för dagen, dvs då jag först kände mig hungrig, blev vid 18.00-tiden. Och inte ens då kände jag för någon större måltid.

Sedan blev det ett inte mycket större kvällsfika. Lite ost och lite fisk på burk.

Det blev en händelserik och aktiv dag till sist. Handla trädgårdsmaskin, gödsel och ogräsdödare, en drös hinkar till diverse plantor och en kvällsfika med min gode vän Anders “Arkadia” S. Det är alltid lika skönt att prata med någon som utan problem pendlar mellan grymt krass verklighet och diskussioner på hög abstrakt nivå. Det blir som alltid en grym vitamininjektion. Tidstjuvar och energislukare finns det gott om. Med Anders blir det aldrig så.

Men mycket energi blev det inte. Kroppen tyckte säkert att det var bäst så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *