Lite småtrött eller nåt.

Jag tänker nog inte spekulera omkring varför jag känner mig lite småtrött. Många bollar i luften, kanske lite kort om sömn och inte minst – det är ju torsdag.

Sista arbetsdagen i morgon därefter en veckas ledighet. Jag kommer att smygjobba lite grann, så klart. Det är ju en tradition. Men intressanta möten får icke försakas! Sedan tänker jag nog faktiskt smygjobba lite för egen del också. Jag har lite gamla bollar jag skulle behöva spela i mål – och inte minst skapa någon form av egen ordning och organisation för att kunna ta mig an mina nygamla ansvarsroller på ett reko vis.

För skojs skull kollade jag min puls vid lite olika tillfällen under dagen. Kaffe skickar upp pulsen lite grann. Medicinen sänker pulsen en smula. Snus ökade sitta-still-på-jobbet-pulsen med nästan 50%. Jag kanske borde göra en lite raskare nedtrappning än den jag håller på med. Och, förstås, borde jag antagligen motionera lite mer i lite högre tempo.

Dagens energiintag resulterade i följande diagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *