Falukorv och stekt ägg är inte så dumt…

Fullt ös på jobbet. Nya arbetsuppgifter och ohanterade bollar guppar nu omkring i mitt knä. Från 0 till 100 över en natt. Men den här arbetsveckan har präglats av lyckönskingar (från er som tragglar er genom det här bloggtramset) och från de som visuellt nu börjat se skillnad. Och lite lyckönskningar för de nya arbetsuppgifterna dessutom. Men även om jag kanske inte är översvallande mottagande till glädjeropen så betyder de en del för mig. Så klart.

Dagens känsla: Att inte behöva lyfta upp foten med händerna, eller lägga sig bakåt, för att placera foten på det andra knät så strumpor blir lätta att ta på – är härligt.

Ytterligare en dag där det inte blev så mycket mat instoppad i magen. Men återigen, om jag inte är hungrig tänker jag inte tvångsmata mig själv. Falukorv och ägg verkar mätta rätt bra det med.

Uppdaterad: Falukorv och ägg mättar bra, men lite kvällsfika snyggade till siffrorna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *