Vilken underlig dag…

Först och främst missade jag min uppföljningstid på vårdcentralen. Lite bizarrt så klart när jag först inte fick boka den, därefter fick jag det, men så blev den blev flyttad. Slutligen så missar jag den. Ok, jag är en slarvpelle, jag är den första att erkänna det, men att missa helt att skriva upp en avtalad tid, det är ovanligt för mig. Dessutom någonting som jag kan anse som ett ganska viktigt möte.

Jag har dessutom haft grav ångest under dagen över två kommande möten. Jag har kunnat bli distraherad från det, men i samma ögonblick som det distraktionen passerat har ångesten återvänt. Jag brukar kunna rationalisera bort ångest relativt väl i normala fall – idag har jag känt mig gripen om hjärtat.

Men det var en bra dag att gå omkring med ångest – tja, om det någonsin kan anses vara trevligt med ångest. En synnerligen bra dag på jobbet. Två grandiosa beslut som gick precis som jag ville – och som jag tror är väldigt bra för mig av en mängd skäl. Nåja, nu ska jag inte lalla på med sånt som bloggen egentligen inte handlar om.

Idag (spoiler alert!) visade vågen under mitt närmaste delmål, 115kg. Då skulle jag belöna mig med en rejäl T-bensstek eller Clubsteak. Jag har nämnt det tidigare. För första gången under den här våren hade min normala köttleverantör inga av endera på hyllan. Det var bara att småle åt ironin och hålla köttbiten innestående.

Dagens intag landade på någonting i den här stilen:

 

Lite i lägsta laget kalorimässigt – men om jag inte är hungrig tänker jag nog inte äta bara för att, kroppen reglerar det där alldeles utmärkt själv – så länge jag inte blir anorektisk.

Jag tjuvställde mig dessutom på vågen här under kvällen. Jag kände mig tveksam till morgonvikten som var lägre än förväntat. Men antingen har kroppen blivit tokig, eller så har vågen blivit tokig. Referensobjektet (min fru) påvisade dock att vågen inte verkade ha fått spatt. Vi får se om jag har ett massivt vätskeunderskott eller så, annars får jag med gott samvete inte tappa någon mer vikt fram till måndagens invägning…

2012-05-29

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *