2012-05-25 – årets första riktigt varma dag.

Idag var det varmt. Och med lite regn. Och överhängande risk för åska. Men det verkar som om vi klarade oss den här gången. Fast det hindrade inte min elleverantör att klippa strömmen en stund i alla fall. Bara-för-att…

I onsdags skulle jag ha varit på uppföljning för blodtrycket. Jag blev ombokad en vecka framåt i tiden. Lite trist men jag kan så klart inte göra någonting åt det. Idag är det också exakt en liten låda piller sedan jag började ta blodtrycksmedicinen. 30 dagar sedan. Det har hänt en del sedan dess, men fortfarande antagligen inte så särskilt mycket med just blodtrycket. Pulsen är lägre, men konditionen är däremot knappt mätbart bättre. Men jag har tappat en drös vikt sedan dess. Fram till i måndags hade jag tappat 3 kilo på de dryga tre veckorna. Det kommer dock att bli ännu roligare att få presentera vikten nu kommande måndag. Jag känner mig nästan som ett smörpaket i solsken.

Dagens energifördelning ser ut bli så här. Ok, datumet hade jag inte uppdaterat. Kanske lite klantigt, men jag orkar inte återskapa diagrammet. Inte idag i alla fall.

I morgon blir det till att leka med maten. Kosläpp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *