Så har snart 2012-05-22 kommit till ända.

Ok, mer energi in och flera måltider under dagen. Jag provade att dricka en morgonshake (proteinpulver, frusna jordgubbar, mjölk, turkisk yoghurt), och visst mättade den anständigt – men det var inte värt alla kolhydrater från mjölkprodukterna. I morgon blir det test med bara proteinpulver, jordgubbar och vatten. Konsistensen kommer så klart inte att bli lika bra, men någonting får jag offra.

Det kanske blev lite mer kalorier än vad jag skulle önska, men det torde fortfarande vara ett underskott. Nyttiga lärdomar drar jag av att föra matdagbok dock. Det blir inte de där slumpmässiga extra två ostskivorna eller ölkorven i farten. Om jag måste skriva upp och räkna på det, blir motståndet mycket högre. Jag har alltid nyst åt idén med matdagböcker. Det kan jag konstatera nu i efterhand att det varit rätt korkat av mig. Hursomhelst, dagens fördelning blev så här:

En kortare promenad på eftermiddagen slutade i en smärre tragedi. Min vad spökade till sig ännu mer och krampade rätt rejält – promenaden fick därför avbrytas. Men, jag har tappat mycket vätska, inte fyllt på så mycket och definitivt tappat en hel del salter. Bara att dra lärdom när det gäller vätsketillförseln  och att salta maten bara lite lite mer för att hålla balansen i schack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *