Måndagsvägning och energifördelning – 2012-05-21

 Det blev lite för lite ätit. Jag hade dålig koll på kalendern och hade ett möte i direkt anslutning till lunch som pajade mina lunchplaner. Så det blev en måltid efter jobbet som motsvarande nedanstående. Fördelningen är lysande, men lite för lite energi för en dag. Jag var rätt frusen och tyken framåt kvällskvisten. Då hade dessutom magen bestämt sig för att konstra, så jag hade ingen aptit av det skälet.

Viktkurvan sedan start finns nedan. Jag tänkte lägga in den veckovis på måndagarna då det är invägningsdag. Jag tar också vissa andra kroppsmått som jag kanske kompletterar med nästa vecka – även om jag tror att månadsvis blir de mer intressanta.

Det blev också en 40 minuterspromenad direkt efter jobbet. Det högg till lite i höger vad efter ungefär halva vägen, men det gick till sig strax senare. Jag hade inte direkt mina mer lämpliga skor på mig, men korta strapatser verkar funkar ändå. Det hugget var ändå lite illavarslande. Vaderna är inte direkt ett område jag någonsin haft problem med tidigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *