En liten promenad.

I regn och sol, i vind och motlut blev det en tur på 8km. Inte lika ont i fötterna som efter förra promenaden. Lite bättre skor och halva avståndet ungefär hjälpte säkert. Fick en schysst pulshöjning efter att Branta vägen var bestigen, ungefär 175 i puls. Långt från min forna maxpuls – men så mycket mer ansträngning än så skulle jag inte ha pallat. Men det tog inte på tok för lång tid innan jag kunde föra en konversation igen.

Andra dagen med pulverdiet. Jag tänker avhålla mig från att väga mig till måndag – med risk att jag kommer att fullständigt gå bananas om det inte rört sig någonting. I morgon, om gudarna vill och propparna håller så ska gräsmattan få sin första duvning. Om någon vecka eller så, så hoppas jag att jag kan vertikalskära den.

För den som väntar på någonting gott går förhoppningsvis ned i vikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *