Mått

Bröst: 119 cm

Midja: 129 cm

Höft: 119 cm

Vikt: 119,6 kg (+0,4 sedan förra måndagen)

Så viktuppgången blev inte värre trots helgens extravaganser. Men det spelar ingen roll, nu har jag stått och stampat länge nog. Ny plan måste formeras.

Medicinen verkar nu fungera på ett helt annat sätt. Om jag inte, bokstavligt talat, sprungit omkring verkar min puls sällan vara över 70 slag/minut. Det är ju en sänkning med 30% från min “toppnotering”. Eftersom jag vägrar använda blodtrycksmanschetten så vet jag inte om det blivit någon skillnad där. Och jag måste vara ärlig och säga att jag inte är helt hundra på korrelation mellan puls och blodtryck. Såvitt jag vet finns det inte korrelation. Men jag är ju ingen doktor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *