Ingen viktminskning och sista danskurstillfället.

Jag ställde mig på vågen. Samma vikt som i måndags. Det börjar gå mig på nerverna. Visst man kan landa på platåer, men jag är ganska otålig. Jag skulle nog behöva fler promenader och en stor dos styrketräning också. Inte för att jag tror att muskler drar så pass mycket mer energi än fett. Visst gör de, men det är väldigt mycket mindre än vad man kan förledas att tro. Dessutom kan jag nog inte bygga tillräckligt mycket muskler tillräckligt fort för att jag ska kunna förlita mig till det som viktnedgångsmedel.

Men jag mår väldigt bra av styrketräning. Det borde jag göra mer av.

Sista danskurstillfället i kväll. Lite tråkigt. Det känns verkligen inte som om jag lärt mig så mycket. Visst, jag kan stegen och en del turer. Men det är nog inte så att jag ska gå på lokal för att dansa. Det går väldigt bra med nedpitchad musik. I normal hastighet verkar det bli lite … sisådär…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *