Äntligen tidsbokning!

Nytt försök hos VC, men nu fick jag i alla fall tider. Jag skällde lite också över att jag inte fick boka tid dagen innan. Om nu vårdvalet innebär att en VC får betalt baserat på hur många som är skrivna på den så borde man ju försöka vara lite tillmötesgående och inte referera till “så ser reglerna ut”. Jag är den första att tycka att man ska hålla sig till regler och förordningar, men när jag bokade tid på samma VC åt frugan så var det inte alls något problem att få en tid och komma med bytesblanketten vid det tillfället. Det är tillmötesgående och god kundservice. Det skapar förtroende och en känsla av att man kan lita på dem.

Nu ville jag till VC Centrum att flera olika skäl, så gårdagens surtant fick inte stå i vägen för det. Provtagning nästa onsdag, medicinuppföljning om knappa tre veckor.

Men det är skönt med fredag hur som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *