Lite dans, svar från VC och Vårdval Västernorrland

Idag fick jag tag på VC Centrum! Jag var helt säker på att jag var skriven hos dem. Jag menar, veckan innan när jag ringde för att få en undersökning så sade Centrum ingenting om att jag skulle vända mig någon annanstans. Jag fick ju åka till Nacksta till slut (där jag var skriven) men det var ju för att doktorn jag skulle träffa var utlånad dit.

Jag fick i alla fall till svar att jag ingalunda kunde boka tid där då jag var skriven på en annan vårdcentral. Inte särskilt tillmötesgående alls. Jag tycker nog att de kunde ha bokat in tiden och sedan skällt ut mig om jag inte gjort mitt byte till dess. Riktigt tröttsamt och korkat kan jag tycka.

Men Internet är bra skit. Logga in på minavårdkontakter och bytet tog en sekund. Men det var först på kvällen, så det blir ett nytt försök i morgon. Men rejält grinig blev jag och min puls och mitt blodtryck gick upp en hel del. Det om något känns lite motproduktivt…

Kosten funkar, full ketos, snusreduceringen funkar också bra. Det är inget större problem att stå över kaffe heller.

Och så blev det lite salsa och rumbamotion på kvällskvisten. Bara ett kurstillfälle kvar. Det känns lite trist, men det kommer ju mer kurs till hösten och man får väl snurra upp frugan i vardagsrummet till dess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *