Fortfarande inget svar från VC.

Jag ringde i måndags, jag glömde att skriva det, men det verkar som om man ringer efter 14.00 på eftermiddagen så har man nog med samtal för dagen och man blir hänvisad till nästa dag.

Anledningen till att jag ska ringa till VC för att boka tider är dels för provtagning av, tamigfan allt man kan luska ut från lite blod, eller tja, i alla fall blodstatus, salter, njurfunktion och långtidssocker. Tja, och förstås vad jag tror är uppföljning med farbror doktorn. Jag fick bara en liten låda med blodtrycksmedicin och han sade att jag skulle testa lite först på låg dos och så vidare så att jag tålde medicinen utan biverkningar och så.

Men en vecka senare har jag alltså inte lyckats boka de här tiderna. Inte den här dagen heller. Det är lite så att man blir trött. Men jaja, ingen skriker ju åt mig så det kan ju inte vara HUR allvarligt som helst om det tar någon vecka mer eller mindre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *