Trädgårdsarbete med fru och svärmor

Svärmor bjöd in sig själv för att hjälpa till med krattning av trädgården. Sådan hjälp tackar man inte nej till med en på tok för stor trädgård. Så det blev lite rensning omkring bärbuskar. Jag kapade ned hälften av vår monstruösa rödvinbärsbuske (med ett stamsystem som jag snarare tycker är likt ett träd). Vi var också extra ambitiösa och satte täckväv över hallonbuskaget. Visst är det fint med täckgrönska, men grannarna knorrar lite väl mycket när vi släpper på kirskålen på fullt ös.

Men det blev några timmar på slätten hur som helst och det kändes bra. Motion som motion och att brottas med buskar och träd makes the old ticker go.

Som pausfika under trädgårdsarbetet tinade jag några pistagemuffins. Känns bara lite jobbigt att titta på när frugan och svärmor fikade upp dem. Men det känns bra att det är inte alltför jobbigt att säga nej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *