Flex, stress och jobb på semestern

Så var det den sista i månaden igen. Tittar man i min flexpott är det med viss förskräckelse. Så även fast det är en semesterdag är det nog ett bra läge att jobba lite. Lyckligvis saknas det inte arbetsuppgifter att bita tag i. Jag är välsignad med att majoriteten av mina arbetsuppgifter inte kräver att jag direkt och kontinuerligt samarbetar med någon annan. Jag får ett uppdrag och kan pilla med det själv i lugn och ro tills jag är klar. Så även denna gång.

Vikt och mått har inte rört sig så mycket. Nu har jag inte varit i ketos i så många dagar och jag har inte börjat röra på mig i någon högre grad. Det jag kan konstatera är att jag antagligen inte går upp i vikt utan får ned puls och förhoppningsvis blodtryck. Midjemått och vikt får komma i andra hand. Så länge det inte går åt fel håll måste jag nog tvinga mig till att inte vara missnöjd i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *