Fortfarande inte ketos och fortfarande högt blodtryck.

Dagar som denna skulle jag verkligen vilja ha haft en blodsockermätare. Jag har aldrig sett något behov av sådana tidigare, men nu skulle det verkligen vara praktiskt.

Lågkolhydratkost för tredje dagen nu. Hoppat över fredagsfikat och så vidare. Det känns lätt att tacka nej. Det känns bra att det inte finns en inre kamp.

Jag låter fortfarande bli kaffet, men snuset fick göra comeback. Jag borde ha fått rådet att sluta röka och snusa, men det sades ju inte. Jag tänker försöka motionera och gå ned i vikt. Kaffet är enkelt att sluta med. Jag får ingen abstinens och grönt te är faktiskt ganska gott. I alla fall som omväxling till automatkaffet.

Men lågkolhydratkosten och danskursen igår kväll så är jag fortfarande inte i ketos. Jag vet att jag inte fått i mig för mycket kolhydrater och jag vet att jag borde ha tappat vätska och muskelglykogen vid det här laget. Det är därför lite läskigt att inte hittar ketoner i urinet.

Har jag högt blodsocker även då jag inte tillför socker via dieten? Nåja, stress kan höja både blodsocker och blodtryck och de senaste dagarna har varit ganska omvälvande. Jag låter bli slutsatserna tills vidare. Jag behöver faktiskt inte mer att oroa mig för.

Pulsen har gått ned i och med insättningen av medicin. Däremot verkar inte blodtrycket ha fått någon större effekt av vare sig medicin eller kostomläggning. Men likadant där, det får stanna vid att vara observationer tills vidare. Jag behöver inte dra några slutsatser riktigt än.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *